Bidrar til å løse tidsklemma

Torshov Torg:

På Torshov Torg tar vi kravet om et praktisk byliv på alvor og tilbyr boliger med umiddelbar nærhet til viktige servicetilbud.

I begynnelsen av Torshovgata, mellom Myrens Verksted og Oskar Braatens Plass ligger Torshov Torg, et spennende eiendomsprosjekt der vi har kombinert privatboliger med et butikksenter. Dette imøtekommer noen av beboernes hovedutfordringer i en hektisk hverdag med tidspress: Prosjektet er direkte myntet på personer som ønsker å bo sentralt og vil ha kort vei til alle tilbud.

Nærhet til det du trenger
Torshov Torg bidrar til en perfekt balanse i dagliglivet til de som bor der; integrert i bygget er blant annet dagligvarehandel, post, apotek og en rekke andre nyttige butikker. Leilighetene er oppdelt i hus på 6-8 etasjer som danner en karrébebyggelse. Mellom husene ligger selve torget. Dette skal være en beplantet, grønn lunge, og det naturlige samlingspunktet på Torshov Torg. Det blir direkte heisforbindelse mellom hvert leilighetsplan til kjelleren der det er parkeringsplasser og sportsboder. I utformingen av de 220 leilighetene har vi lagt vekt på løsninger av noe høyere kvalitet enn det som er vanlig for denne typen boliger. Leilighetene vil bli trivelige og lyse med sydvestlig beliggenhet. De fleste 3- og 4-romsleilighetene får balkong på begge sider, og mange av leilighetene vil få flott utsyn utover byen.

Les mer på websidene til Torshov Torg

Prosjektets tidsrom
Pågår (byggestart var i 2010)
Type oppdrag
Nybygg: Første trinn 220 leiligheter, i tillegg til 3.000 m2 næringslokaler
Areal
13 000 m2
Entrepriseform Samarbeidsentreprise
Prosjektleder BundeEiendom Knut Bunde
Eierskap
BundeEiendom er største eier