BundeBygg er et av de ledende entreprenørselskapene i Oslo og omegn. Vi utvikler og bygger viktige næringsbygg og boliger i tett samarbeid med vår oppdragsgiver.

En resultatorientert kultur basert på FOLK
Vi setter vårt verdigrunnlag høyt, FOLK: Folkeskikk - Orden - Lagånd - Kundefokus.
Det er svært viktig for oss at ansatte trives i et godt og trygt arbeidsmiljø og gis muligheter til å utvikle seg. BundeBygg er ca 160 ansatte og vi jobber kontinuerlig for å beholde vårt gode arbeidsmiljø. Vi har et mål vi jobber etter både internt og eksternt; Mennesker som liker å jobbe samme skaper de beste resultatene.

Vi skal finne de smarteste løsningene
Vi har de siste årene jobbet svært målrettet mot en mer klimabevisst og effektiv arbeidshverdag, basert på smart teknologi. Vi satser stort på gjenbruk og tilgjengeliggjøring av informasjon, og 3D-modeller er et av våre viktigste verktøy gjennom hele prosjektforløpet.

Vi er svært bevisste vår rolle som byggentreprenør, og vår mulighet til å påvirke byggeprosjekters klimafotavtrykk gjennom vår prosjektportefølje. 

Vi digitaliserer hele prosjektforløpet i en digital tvilling ved hjelp av BIM og VDC. 

Som Norges første klimanøytrale entreprenør leter vi kontinuerlig etter smartere løsninger som kutter utslipp.

There are few sectors as important for fighting climate change as the construction sector.( .. .)This is why we are glad to have BundeBygg as a signatory to the Climate Neutral Now initiative, as a way to contribute to further cf i mate action and to continue ra ising awareness about the need to act now. We look forward to exploring further ways to col/aborate with the company and the sector.

- Niclas Svenningsen, Manager, Global Climate Action, UN Climate Change 

Vi vokser og trenger flere med på laget
Vi gir ansatte gode muligheter for å lære, utvikle seg og vokse. Vi ser etter dyktige prosjektledere, prosjekteringsledere, kalkulasjonsledere, anleggsledere og arbeidsledere. 
Les mer om søknadsprosessen her.

Vi kan samspill
Vi har lang erfaring og god kultur i bedriften for å jobbe med våre byggherrer i langsiktige kundeforhold. De fleste av våre prosjekter gjennomføres i en samspillsmodell med våre kunder, dette krever en solid kompetanse hos våre ansatte. Vi ønsker å tilby våre samarbeidspartnere en god sparringspartner som kan være med tidlig i prosessen og ikke minst være en sterk bidragsyter til en god prosess gjennom byggeprosjektet. I BundeBygg legger vi stor vekt på at organisasjonen er kundeorientert og kvalitetsbevisst