Møt våre ansatte

Jonas Røyert

Anleggsleder i BundeBygg, startet som lærling i 2004.

En typisk dag varierer veldig, alt ettersom hvor i et prosjekt man er. Det jeg liker best er det gode arbeidsmiljøet. Jeg liker at BundeBygg ivaretar utviklingsmulighetene hos de ansatte, og at man får muligheter til å vokse. Det er en flat struktur, og man kan snakke med hvem som helst i ledelsen når man ønsker det.

Arbeidskulturer er basert på samarbeid, resultat og kvalitet. Vi er veldig opptatt av å ha et godt samarbeid med alle ledd slik at ting glir lett, og at kundene blir fornøyd. Vi er i en tøff bransje og må være resultatorientert. Vi gjennomfører alltid prosjekter på en ordentlig måte for å sikrehøy kvaliteten. Samtidig tar vi vare på hverandre, og har et tydelig fokus på helse, miljø og sikkerhet.

 

 

Morten Bru

Prosjektsjef i BundeEiendom siden 2007, og BundeBygg siden 1996.

Jeg liker det gode miljøet aller best. Det er rett og slett veldig trivelig å jobbe her. Vi er med å påvirke veien fremover for konsernet. Det er en flat struktur og en familiebedrift, og vi sitter tett på ledelsen. Bedriften har også lagt til rette for fritidsaktiviteter, det er flere som sykler og jakter sammen – og konsernet leier også et jaktterreng. Det tror jeg er med på å skape et veldig godt miljø.

I bunnen ligger det et solid fundament. Vi er en bedrift som er godt forankret i håndverksbransjen. Det er en uformell tone og mye humør – og vi er i alle fall ikke snobbete!

 

Adnan Handzic

Driftsleder i BundeEiendom siden 2010.

I BundeEiendom har man stor frihet og kan man styre sin egen arbeidsdag og arbeidstid. De mellommenneskelige forholdene I Bundekonsernet er helt spesielle og unike. Man får stor forståelse fra både arbeidsgiver og kolleger.

Det er noe med følelsen man får av å jobbe her. Det er som et stort og godt felleskap, og jeg har aldri opplevd noe liknende. Vi har en policy om at vi alltid gjør ting ordentlig. Som arbeidstaker blir jeg satt stor pris på. Alle er likestilt, uansett om man er leder eller medarbeider. Alle bryr seg om deg og folk stiller opp for hverandre. Jeg tror ikke det finnes noe liknende sted å jobbe.