LørdagsLøftet

LørdagsLøftet er et prosjekt der BundeGruppen gir en gratis oppussing til noen som fortjener det. Bidra med ditt forslag til neste prosjekt.

En ekstrem oppussing
LørdagsLøftet-logo_250Selskapet har på litt over 25 år vokst til å bli en betydelig aktør blant entreprenørene i Norge. Med en sterk fellesskapsfølelse internt i bedriften og gode verdier (FOLK) er vi en stødig, trygg og forutsigbar aktør. Vi er opptatt av å ta vare på hverandre, og i tillegg samfunnet rundt oss.

Derfor har vi siden 2007 arrangert LørdagsLøftet, som er vår egen versjon av Ekstrem Oppussing. Blant forslag vi får inn fra arrangementets Facebook-side velger vi hvert år en organisasjon, ungdomsklubb, idrettslag e.l. som trenger en hjelpende, byggfaglig hånd, men som ikke har ressurser til å gjøre så mye selv. I løpet av én lørdag, trår vi til med hammer, sag og malerkost og gir et skikkelig løft – i godt samarbeid med våre underleverandører.

Tidligere LørdagsLøftet:
2017 – Sportsklubben av 1909 – Bryting
2016 – Hakadal ILs klubbhus
2015 – Dragen Fritidsklubb
2014 – ORKIS Røde Kors Ressurssenter
2013 – Krisesenteret – Oslo
2012 – SAS Juleflyet (ikke oppussing)
2011 – Fattighuset
2010 – Gartnerveien barnehage og habilitering på Bekkestua i Bærum
2009 – FOD-gården, Foreningen for Omplassering av Dyr i Akershus
2008 – Eiksåsen MS-hjem.
2007 – Spesialsykehuset for Epilepsi i Sandvika

Bidra med forslag!
Besøk LørdagsLøftets sider på Facebook der du fortløpende kan foreslå de neste kandidatene som fortjener en oppussing. Forklar gjerne med tekst og bilder. På Facebook-sidene ser du også bilder og informasjon fra tidligere LørdagsLøftet, ta en kikk – og følg oss gjerne!

Følgende kriterier gjelder for nominasjon av kandidater:
– Må være i Oslo/Akershus
– Må være en institusjon/organisasjon
– Må være et rehabiliteringsprosjekt, ikke nybygg