Hotellet der fortid møter fremtid

Strand Hotel Fevik:

I 1934 ble grunnmuren til Strand Hotel Fevik lagt, to år senere sto hotellet ferdig. I dag er Strand Hotel Fevik Sørlandets eneste funkishotell og med i De historiske hoteller og spisesteder.

I videreutviklingen av hotellet og eiendommen har det vært viktig for oss å ivareta fortiden og historien til hotellet, det er den som har gitt hotellet sin sjel og personlighet. Samtidig er vi også opptatt av at hotellet skal være en del av nåtiden og fremtiden. Etter betydelig rehabilitering er hotellet igjen oppdatert i henhold til dagens krav til standard og velvære. Vi har også bygget et nybygg i tilknytning til hotellet som sto ferdig i 2010. Nybygget inneholder 42 rom og suiter, konferansedel og velværeavdeling.

– Strand Hotell Fevik er et atypisk prosjekt for BundeEiendom. Vi så hotellet med fantastisk beliggenhet, nydelig natur og unik strand, men med et stort uutnyttet potensiale. Vi ønsket å gå inn å forbedre hotellet og gjøre de naturskjønne områdene rundt tilgjengelig for enda flere, sier daglig leder i BundeEiendom, Rune Carlsen.

Les mer på websidene til Strand Hotel Fevik

Prosjektets tidsrom
September 2009 – september 2010
Type oppdrag
Nybygg/rehabilitering
Areal
5 400 m2
Entrepriseform Samarbeidsentreprise
Prosjektleder BundeEiendom Knut Bunde
Eierskap
Strand Eiendom AS (BundeEiendom eier 90%)