Vil du jobbe som prosjektingeniør hos oss?

Som prosjektingeniør hos oss får du muligheten til å arbeide med spennende prosjekter innenfor nybygg bolig og næring, samt rehab. Du vil få kjennskap til og opplæring innenfor hele BundeBygg sin verdikjede fra tidligfase til overlevering til sluttkunde.

Vi jobber hele tiden med å skape et godt arbeidsmiljø blant våre ansatte. Dette gjør vi ved å fokusere på verdiene våre Folkeskikk, Orden, Lagånd og Kunder (FOLK).

Ønsket kompetanse / personlige egenskaper:

  • Relevant utdanning
  • Evne og ønske om å lære og utvikle deg
  • Gode samarbeidsegenskaper
  • Gode IT-kunnskaper
  • Vilje og evne til å se løsninger
  • Høy arbeidskapasitet

Vi tilbyr en utfordrende stilling i en bedrift med et godt arbeids- og fagmiljø. Du vil få kjennskap til og opplæring innenfor hele BundeBygg sin verdikjede fra tidligfase til overlevering til sluttkunde. Du vil ha gode utviklingsmuligheter og god mulighet til å påvirke egen arbeidsdag. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Søk på stillingen

Send din søknad på e-post til Jan Robert Lunderby på denne adressen:
robert.lunderby@bundebygg.no

Benytt gjerne samme e-postadressen for din henvendelse dersom du skulle ha spørsmål om stillingen.

BundeBygg er et av de ledende entreprenørfirmaene i Oslo og omegn. Vi leverer næringsbygg og boliger i hele regionen. Vi har lang erfaring og god kultur i bedriften for å jobbe med våre byggherrer i langsiktige kundeforhold. Vi utfører for det meste totalentrepriser, gjerne som samspillskontrakt.

Vi ønsker å tilby våre samarbeidspartnere en god sparringspartner som kan være med tidlig i prosessen og ikke minst være en sterk bidragsyter til en god prosess gjennom byggeprosjektet. Vi har et mål vi jobber etter både internt og eksternt; Mennesker som liker å jobbe samme skaper de beste resultatene.

I BundeBygg legger vi stor vekt på at organisasjonen er kundeorientert og kvalitetsbevisst. Vi er ca 150 ansatte og vi jobber kontinuerlig for å beholde vårt gode arbeidsmiljø