Vil du jobbe som prosjektsjef hos oss?

Som prosjektsjef hos oss får du muligheten til å arbeide med spennende prosjekter innenfor nybygg bolig og næring, samt rehab. Du vil få kjennskap til og opplæring innenfor hele BundeBygg sin verdikjede fra tidligfase til overlevering til sluttkunde.

Vi jobber hele tiden med å skape et godt arbeidsmiljø blant våre ansatte. Dette gjør vi ved å fokusere på verdiene våre Folkeskikk, Orden, Lagånd og Kunder (FOLK).

Som prosjektsjef hos oss i BundeBygg er du prosjekteier fra tidligfase og til prosjektene overleveres til ettermarked.


Ønsket kompetanse / personlige egenskaper

  • Minimum 5 års erfaring fra porteføljestyring
  • Gode samarbeidsegenskaper
  • Innovativ
  • Høyere relevant utdanning
  • Gode IT-kunnskaper
  • Høy arbeidskapasitet

Vi tilbyr en utfordrende stilling i en bedrift med et godt arbeids- og fagmiljø. Du vil få kjennskap til og opplæring innenfor hele BundeBygg sin verdikjede fra tidligfase til overlevering til sluttkunde. Du vil ha gode utviklingsmuligheter og god mulighet til å påvirke egen arbeidsdag. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.


Søk på stillingen

Send din søknad på e-post til Jan Robert Lunderby på denne adressen: jobb@bundebygg.no

Benytt gjerne samme e-postadressen for din henvendelse dersom du skulle ha spørsmål om stillingen.

BundeBygg er et av de ledende entreprenørfirmaene i Oslo og omegn. Vi leverer næringsbygg og boliger i hele regionen. Vi har lang erfaring og god kultur i bedriften for å jobbe med våre byggherrer i langsiktige kundeforhold. Vi utfører for det meste totalentrepriser, gjerne som samspillskontrakt.

Vi ønsker å tilby våre samarbeidspartnere en god sparringspartner som kan være med tidlig i prosessen og ikke minst være en sterk bidragsyter til en god prosess gjennom byggeprosjektet. Vi har et mål vi jobber etter både internt og eksternt; Mennesker som liker å jobbe samme skaper de beste resultatene.

I BundeBygg legger vi stor vekt på at organisasjonen er kundeorientert og kvalitetsbevisst. Vi er ca 170 ansatte og vi jobber kontinuerlig for å beholde vårt gode arbeidsmiljø.