Lukk
Hva leter du etter?

Sosialt engasjement

Sosialt engasjement

BundeGruppen ønsker å ta et samfunnsansvar gjennom ulike typer engasjement. Det dreier seg om mennesker, om folk, og det å kunne gi et bidrag - både til enkeltmennesker og grupper. Det er mange måter å gjøre dette på.
Bildekollasj Samf.ansvar
Yte Illustrasjon3

YTE

Våren 2019 kom en rekke personer sammen, alle med tilknytning til eiendomsbransjen og et brennende engasjement og ønske om å løse flere av de store sosiale utfordringene i Norge. Dette var starten på YTE.

Det finnes en rekke sosialentreprenører og selskaper som er knyttet til YTE sitt nettverk. De har fokus på å gi mennesker på utsiden en mulighet til jobb – ikke fordi de er på utsiden men fordi de er ressurser.

20210812 222629 2

OverOslo Ung

Mange er godt kjent med musikkfestivalen OverOslo. I 2021 så OverOslo Ung dagens lys, dog under betydelige korona-begrensninger. Ildsjelene bak ønsket å tilby en real festival for de unge som tok en stor del av den sosiale støyten under pandemien. OverOslo Ung skal bli et årlig konsept for aldersgruppen som fyller 16 samme år, og vil fra 2022 bli arrangert i mai.

BA2I8243 2

Norseman Xtreme Triathlon

Norseman Xtreme Triathlon er anerkjent som verdens hardeste triatlon (Ironman-distanse). Løpet arrangeres årlig og starter med 3,8 kilometer svømming i Hardangerfjorden, deretter 180 kilometer på sykkel fra Eidfjord, over Hardangervidda mot Geilo og videre til Austbygde ved Tinnsjøen. Der starter løpeetappen på 42,2 kilometer som ender på Gaustadtoppen (1883 moh).
BundeGruppen har i en årrekke vært hovedsponsor for Norseman.