BundeGruppen sponser

Idrett er en viktig kilde til gode opplevelser, identitetsbygging og fellesskapsfølelse. BundeGruppen sponser fremadstormende idrettstalenter med en sunn og positiv holdning, lagidrett for unge og bedriftsidrett for voksne.  

Vi sponser

Langrennsgruppa i Kjelsås IL har lange tradisjoner, og har i dag ca 500 medlemmer som spenner fra 6-åringer til aktive juniorløpere, voksne turløpere og seniorløpere i norgestoppen. Fotballgruppa har aktive spillere helt fra 5-årsalderen til Old Boys. Vår visjon er ”Fotball for alle”. Det betyr at vi ønsker å ha flest mulig, lengst mulig aktivisert i fotballklubben vår. Gjennom en stor bredde skal vi også lage topp. Fokusområdene lokal tilhørighet, klubbstyrt utvikling, sterk foreldreinvolvering og utfordringer på alle nivåer skal gjenspeiles i hvordan klubben og aktivitetene styres.
Norseman Xtreme Triathlon er anerkjent som verdens hardeste Triatlon (Ironman-distanse). Løpet arrangeres årlig og starter med 3,8 kilometer svømming i Hardangerfjorden, deretter 180 kilometer på sykkel fra Eidfjord, over Hardangervidda mot Geilo og videre til Austbygde ved Tinnsjøen. Der starter løpeetappen på 42,2 kilometer som ender på Gaustadtoppen (1883 moh). Les mer om løpet på www.nxtri.no

Det er behov for økonomisk støtte til drakter, turer og treningstimer på alle nivåer. Vi har derfor opprettet et fond som to ganger hvert år deler ut støtte til idrettslag, fritidsaktivitet e.l. som våre ansatte eller ansattes familie er deltakende i. Slik ønsker vi å fremme sunne vaner, gode prestasjoner og styrke idrettsgleden.