Lukk
Hva leter du etter?
Aktuelt | BundeBygg Aktuelt

Bygger boligprosjekt på 350 millioner i Oslo for Bonum

Bonum og BundeBygg har inngått en totalentreprisekontrakt på 350 millioner for bygging av 73 leiligheter og næringslokale på Rodeløkka i Oslo.
Bonum Marstrandgate Signert

Bonum har signert totalentreprisekontrakt med BundeBygg for oppføring av 73 nye leiligheter og et næringslokale på Rodeløkka i Oslo, heter det i pressemeldingen Bonum sendte ut 24.5.2023. Byggestart er satt til høsten.

BundeBygg skal ha vært involvert i prosjektet siden forprosjektfasen, og har jobbet tett sammen med Bonum for å optimalisere byggeriet. Samarbeidet har, ifølge pressemeldingen, resultert i et kostnadsnivå som gjør prosjektet godt gjennomførbart, til tross for utfordrende markedsvilkår.

Anders Bakken Eriksen, administrerende direktør i Bonum, og Ole Kristian Berg, administrerende direktør i BundeBygg, sier de begge er fornøyde med samarbeidet og avtalen som er inngått.

– Vi er veldig glade for å ha landet BundeBygg som totalentreprenør i prosjektet. BundeBygg har bygget for oss også tidligere og har alltid levert god kvalitet og i henhold til avtale. Vi har utviklet et flott produkt og det er gledelig at markedet allerede har kjøpt nok til at vi kan iverksette bygging. Det finnes i praksis ingen konkurrerende nybyggprosjekter i området, og vi gleder oss til leilighetene står ferdige i 2026, sier Anders Bakken Eriksen.

– Vi er stolte over å kunne bidra til Bonums prosjekt på Rodeløkka. Vi har hatt et godt samarbeid gjennom hele prosessen, og vi gleder oss til å starte byggearbeidene og skape et flott boligprosjekt sammen, kommenterer Ole Kristian Berg.