Lukk
Hva leter du etter?
BundeBygg Aktuelt | BundeEiendom Aktuelt

Intensjonsavtale signert om prosjekt på Fyrstikktorget

BundeBygg har inngått en ny intensjonsavtale med Stor-Oslo Eiendom, denne gangen om utviklingen av næringslokaler og to tårn med 180 boliger på Fyrstikktorget på Helsfyr i Oslo.
Fyrstikktorget Signering

BundeBygg har signert en ny intensjonsavtale for samspillsentreprise med Stor-Oslo Eiendom. Vi har i løpet av årene gjennomført flere prosjekter med Stor-Oslo Eiendom på byggherresiden. Prosjektet på Fyrstikktorget utvikler de sammen med Lund+Slaatto Arkitekter. Det er laget et planforslag med ca 180 boliger fordelt på to tårn samt næring.

– Med tidlig involvering fra BundeByggs dyktige folk er vi som utbygger trygge på at våre naboer og brukere av Fyrstikktorget vil oppleve en god byggefase, samtidig som våre boligkunder vil få gode miljøsertifiserte boliger, sier prosjektansvarlig Geir Johnsen i Stor-Oslo Eiendom i en pressemelding.

Hele BundeGruppen har samtidig fra 1. januar 2022 ny besøksadresse på nettopp Fyrstikktorget da tidligere kontoradresse i Grenseveien 82 nå skal rives for å gjøre plass til nytt kontorbygg på 13.000 kvm. – Vi gleder oss til å flytte ned til Fyrstikktorget og ikke minst så er vi veldig entusiastiske og klare til å ta fatt på utviklingen av et spennende prosjekt sammen med Stor-Oslo Eiendom, sier adm.dir i BundeBygg Ole Kristian Berg.

 

Les mer om prosjektet på Stor-Oslo Eiendoms nettside