Lukk
Hva leter du etter?
BundeBygg Aktuelt

Klart for bygging av Steinsfjorden Terrasse

BundeBygg og Steinsfjorden Eiendom har signert kontrakt som omfatter oppføring av 178 leiligheter med tilhørende parkeringskjeller på Vik i Hole kommune. Det er Gevelt Holding AS og Suninvest AS som står bak utbyggingsselskapet Steinsfjorden Eiendom.
 Steinfjorden Terrasse Eksterior Vinkel 19 V4

– Vi i BundeBygg takker for tilliten fra Steinfjorden Eiendom om bygging av dette flotte prosjektet. Vi er stolte av å kunne bidra til å realisere utbyggernes spennende planer for utviklingen av Vik, dette er et prosjekt som passer godt inn i vår portefølje, forteller Ole Kristian Berg, Administrerende direktør i BundeBygg.
Kontrakten skal gjennomføres i en totalentreprise. Størrelsene på leilighetene varierer mellom 51 og 183 kvm BRA med gode planløsninger og flotte uteområder. Prosjekteringen er godt i gang og man planlegger for oppstart betongarbeider i løpet av høsten 2022.

– Det er en stor glede at vi har fått med oss en faglig dyktig og seriøs entreprenør som BundeBygg til å bygge for oss. Vi får mange henvendelser fra kjøpere som ønsker leilighet i Steinsfjorden Terrasse, og salget vitner om stor interesse for prosjektet. Vi har kjøpere både lokalt og utenbys fra og for øyeblikket er ca. 30% av kjøperne tilflyttende fra Oslo og Bærum”, sier daglig leder Reidar Engebretsen i Steinsfjorden Eiendom.

https://steinsfjordenterrasse.no/

 

(Illustrasjoner: Steinsfjorden Eiendom AS)