Lukk
Hva leter du etter?

Om oss

Hvem er vi?

BundeEiendom er et eiendomsselskap som hovedsakelig investerer i og utvikler bolig- og næringseiendommer i Oslo og Akershus.

Våre investeringer er hovedsakelig i store og mellomstore eiendommer og prosjekter, og omfatter alt fra uregulerte eiendommer til tomter med eksisterende bygninger med utviklingspotensial.
DSCF9514
Vi jobber med både kortsiktig og langsiktig perspektiv. Oslo og Akershus er våre hovedsatsingsområder, men vi vil også vurdere interessante muligheter andre steder.

Vi eier og drifter en stor og variert eiendomsportefølje, tradisjonelle forretningsbygg og boligprosjekter. En stor del av verdiskapningen og utviklingen gjør vi i samarbeid med eksterne aktører og partnere.

Når prosjektene skal over i byggefasen engasjerer vi BundeBygg AS som entreprenør. BundeEiendom og BundeBygg er en del av den samme gruppen, og vi drar stor nytte av entreprenørens kompetanse på et tidlig stadium. Dette forenkler prosessen og sikrer gode løsninger og lønnsomme prosjekter.

Verdigrunnlaget vårt

Folkeskikk, Orden, Lagånd og Kundefokus

Vi har i fellesskap kommet frem til hva som er viktig i vår arbeidshverdag og vi har blitt enig om verdiene vi skal styre etter.
Resultatet ble FOLK.