Lukk
Hva leter du etter?
Bolig | Næring | Samspillsprosjekt | Nybygg | Ferdigstilt

Meierikvartalet

For Stor-Oslo Eiendom skal vi bygge ca 350 leiligheter midt i Lillestrøm.

Lillestrøm er en by i utvikling og Meierikvartalet vil bli et nytt landemerke for byen. Målet til Stor-Oslo Eiendom med Meierikvartalet har vært å skape et urbant sted der folk trives enten de bor, jobber eller bare er på besøk. Her skal det bygges ca. 350 leiligheter fordelt på høye tårnhus og mer jordnære byhus. Tårnhusene blir de høyeste byggene i Lillestrøm – her kan du sikre deg en leilighet i 19. etasje med flott utsikt! I tillegg til boliger blir det næring i 1. og 2. etasje med urbane kafeer, restauranter og spennende butikker.  Prosjektet er tegnet av DARK Arkitekter.

Meierikvartalet Utvikling AS ved Stor-Oslo Eiendom inngikk samspillskontrakt med BundeBygg AS om utvikling av prosjektet Meierikvartalet på Lillestrøm i januar 2019. Etter et år med samspill ble kontrakten for første byggetrinn signert den 22. januar 2020.  Oppstart av byggearbeidene er mars 2020 og prosjektet skal ferdigstilles høsten 2022.

Meierikvartalet består av flere byggetrinn på til sammen cirka 75.000 m2, med felles gårdsrom. Byggetrinn 1 består av totalt 135 leiligheter med tilhørende fellesarealer, råbyggslokaler for næring samt kjeller.

Byggherren har satt seg høye mål når det kommer til miljø og innovasjon, blant annet ved å BREEAM-sertifisere kvartalet.

Byggherre:
Stor-Oslo Eiendom AS
Størrelse:
75 000 kvm/ 350 leiligheter
Kontraktstype:
Totalentreprise
Byggetid:
2020 - desember 2023
Arkitekt:
DARK Arkitekter