BundeBygg AS er en regionsledende entreprenør innen byggebransjen i Oslo og Akershus. Vi leverer næringsbygg og boliger i hele regionen.

I BundeBygg ønsker vi alltid å kunne yte det lille ekstra overfor kunder og samarbeidspartnere. Vi er en sparringspartner og involverer oss, følger opp og løser små og store utfordringer.

Vi sikrer en god og trygg prosess gjennom hele byggeprosjektet. For oss er det en selvfølge at mennesker som trives i jobben og med hverandre, også skaper de beste resultatene. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet blant våre ansatte.
BundeBygg er et datterselskap i BundeGruppen.

Historien om BundeBygg

BundeBygg ble etablert i 1992, som følge av at NCC Fastigheter AB kjøpte opp Nielsen-Nielsen AS. Knut Bunde tok sammen med Ivar Bernseter, Arne Nilsen, Snorre Hansen og Leif Arild Fornebo, initiativet til å overta entreprenørvirksomheten fra det gamle selskapet. Med en ordrereserve på 38 millioner kroner fikk de med seg nærmere 40 folk fra Nielsen-Nielsen og startet BundeBygg.

Det nye selskapet skulle drive entreprenørvirksomhet og tilhørende aktiviteter i Oslo og omegn, med hovedfokus på næringsbygg og rehabilitering av næringsbygg. En solid portefølje med faste kunder skulle sikre ambisjonen om en omsetning på 60 millioner kroner første driftsår. Takket være iherdig innsats fra dyktige ansatte var omsetningen allerede det første året på 82 millioner kroner.